Garanti Edilen İçerik | %W/W |
---|---|
Suda Çözünür Bor(B) | % 2 |
KULLANIM DOZLARI VE ZAMANI
ÜRÜN ÇEŞİDİ | UYGULAMA DÖNEMİ | UYGULAMA DOZU |
---|---|---|
Pamuk | İlk çıkıştan itibaren | 250cc/100 lt su |
Mercimek | İlk çıkıştan itibaren | 250cc/100 lt su |
Hububat | İlk çıkıştan itibaren | 250cc/100 lt su |
Kayısı, Şeftali | Çiçeklenmeden hemen sonra | 250cc/100 lt su |
Antep Fıstığı | Çiçeklenmeden hemen sonra | 250cc/100 lt su |
Bağ | İlk yaprak oluşumundan sonra | 250cc/100 lt su |
Mısır | İlk çıkıştan itibaren | 250cc/100 lt su |
Yer Fıstığı | İlk çıkıştan itibaren | 250cc/100 lt su |
Domates, Biber | Çiçeklenme döneminde | 250cc/100 lt su |
Hıyar, Patlıcan | Çiçeklenme döneminde | 250cc/100 lt su |
Lahana, Brokoli | Çiçeklenme döneminde | 250cc/100 lt su |
Karnabahar | Çiçeklenme döneminde | 250cc/100 lt su |
Fasülye, Kolza | Çiçeklenme döneminde | 250cc/100 lt su |
Kavun, Karpuz, Kabak vb. | Çiçeklenme döneminde | 250cc/100 lt su |
Şeker Pancarı | Çiçeklenme döneminde | 250cc/100 lt su |
Süs Bitkileri, Kesme Çiçekçilik | Çiçeklenme öncesi ve sonrasında | 250cc/100 lt su |
Meyve Fidanları | Çiçeklenme döneminde | 250cc/100 lt su |
Narenciye | Çiçeklenme döneminde | 250cc/100 lt su |
Muz, Kivi, Çilek | Çiçeklenme döneminde | 250cc/100 lt su |
Elma, Armut, Erik, Kiraz, Nar vb. | Çiçeklenmeden hemen sonra | 250cc/100 lt su |
Zeytin | Çiçeklenmeden hemen sonra | 250cc/100 lt su |