1991'den beri

Telefon

+90 242 322 89 00

Adres

Muratpaşa / ANTALYA

PROVECTUS

PROVECTUS

Garanti Edilen İçerik %W/W
Suda Çözünür Bor(B) % 2

KULLANIM DOZLARI VE ZAMANI

ÜRÜN ÇEŞİDİ UYGULAMA DÖNEMİ UYGULAMA DOZU
Pamuk İlk çıkıştan itibaren 250cc/100 lt su
Mercimek İlk çıkıştan itibaren 250cc/100 lt su
Hububat İlk çıkıştan itibaren 250cc/100 lt su
Kayısı, Şeftali Çiçeklenmeden hemen sonra 250cc/100 lt su
Antep Fıstığı Çiçeklenmeden hemen sonra 250cc/100 lt su
Bağ İlk yaprak oluşumundan sonra 250cc/100 lt su
Mısır İlk çıkıştan itibaren 250cc/100 lt su
Yer Fıstığı İlk çıkıştan itibaren 250cc/100 lt su
Domates, Biber Çiçeklenme döneminde 250cc/100 lt su
Hıyar, Patlıcan Çiçeklenme döneminde 250cc/100 lt su
Lahana, Brokoli Çiçeklenme döneminde 250cc/100 lt su
Karnabahar Çiçeklenme döneminde 250cc/100 lt su
Fasülye, Kolza Çiçeklenme döneminde 250cc/100 lt su
Kavun, Karpuz, Kabak vb. Çiçeklenme döneminde 250cc/100 lt su
Şeker Pancarı Çiçeklenme döneminde 250cc/100 lt su
Süs Bitkileri, Kesme Çiçekçilik Çiçeklenme öncesi ve sonrasında 250cc/100 lt su
Meyve Fidanları Çiçeklenme döneminde 250cc/100 lt su
Narenciye Çiçeklenme döneminde 250cc/100 lt su
Muz, Kivi, Çilek Çiçeklenme döneminde 250cc/100 lt su
Elma, Armut, Erik, Kiraz, Nar vb. Çiçeklenmeden hemen sonra 250cc/100 lt su
Zeytin Çiçeklenmeden hemen sonra 250cc/100 lt su